Architectenpunt sponsort rolstoeltennis toernooien

De 14 jarige Jort Verhage organiseert voor het tweede jaar op rij rolstoeltennis toernooien in Amersfoort en Leusden.

Vorig jaar organiseerde Jort Verhage voor de eerste keer het “Lockhorst On Wheels” rolstoel tennistoernooi. Dankzij de vele sponsoren, zoals Xyto, en “vrienden van” was hij in staat om een prachtig toernooi neer te zetten voor mensen die om wat voor reden dan ook zijn aangewezen op een rolstoel bij het sporten. Het toernooi werd zeer enthousiast ontvangen, zowel door de lokale media als door de sporters zelf. Het bood sporters, die vanwege de hoge kosten minder gemakkelijk kunnen deelnemen aan veel toernooien die in Nederland georganiseerd worden, de gelegenheid om elkaar op sportieve wijze te treffen. Ook de Koninklijke Nederlandse Tennisbond steunde het initiatief en maakte er een officieel ranglijst toernooi van. Tot slot deed de Johan Cruijff foundation een duit in het zakje.

Ook dit jaar organiseert Jort weer het Lockhorst on Wheels rolstoel tennistoernooi op 18, 19 en 20 augustus. Bovendien organiseert hij een tweede toernooi, het ORRT (Open Randenbroek Rolstoel Tennis Toernooi) in Amersfoort op 17, 18 en 19 september. Beide toernooien kunnen niet zonder de sponsoren. Ook STABU en XYTO dragen deze toernooien een warm hart toe en hebben besloten hun steentje bij te dragen vanuit het gezamenlijke platform “ArchitectenPunt”. Bij deze roepen wij iedereen die dit leest op om ook een bijdrage te leveren aan deze twee toernooien. U kunt kiezen uit het sponsoren van het LOW, het ORRT of beiden. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Jort Verhage via: jortverhage@hotmail.com.

Tot slot heeft ook oud tennisser Jaco Eltingh zich opgeworpen als ambassadeur voor dit toernooi en in dit filmpje spreekt hij zijn steun uit en roept hij iedereen op dit ook te doen.

Architectenpunt 24-04-2017

architectenpunt logo
%d bloggers liken dit: