Competition Adecco
CEO for one month

Mijn reis naar de finale ...

CEO for one month

Jort Verhage, LinkedIn

Deze kracht is onbetaalbaar.

Deze kracht is net zo sterk als de kracht van blijdschap, samenzijn en liefde. Sommigen hebben reeds deze kracht gevonden, anderen zijn nog op zoek naar deze kracht. Maar één ding is zeker, iedereen heeft deze kracht in zich, iedereen kan deze kracht ervaren, voelen en inzetten. Ik heb het over de kracht van het achterna gaan van je ambities, passies en dromen.

Het begint bij een geloof, een doel, een stip op de horizon. Vervolgens is het aan jou, om je eigen avontuur te beleven. Ik ben vereerd dat ik dit avontuur al op vroege leeftijd heb mogen ontdekken. Het mooie aan dit avontuur is dat het – eenmaal begonnen – je de nodige kansen biedt om het tot een succesvol avontuur te maken.

Mijn droom, ambitie en passie is van betekenis zijn voor anderen, impact maken, mensen inspireren en motiveren, en iets achterlaten op deze wereld. Het avontuur heeft mij een kans geboden om dit te bereiken.

Andries heeft mij geattendeerd op de wedstrijd CEO for One Month. We zijn begonnen met 4500 kandidaten en ik mag nu mededelen dat ik tot de laatste 6 behoor.

Win ik de wedstrijd, word ik 1 maand CEO van de Adecco groep. Dat wordt de school van mijn leven.

Netwerk, bedankt dat jullie mijn avontuur volgen!

Op naar de finale.

Jort Verhage, LinkedIn

Vroeger was mijn droom een professionele tennisspeler te worden. Daarom speelde ik veel tennistoernooien.

Maar aan wat voor toernooi kan je mee doen als je zoveel mogelijk van betekenis wil zijn voor anderen, als je impact wil maken en iets achter wil laten op de wereld?

Ik heb de juiste wedstrijd gevonden: CEO for One Month.

Gedurende deze wedstrijd heb ik ontzettend veel jong talent mogen ontmoeten, waarmee ik zeker met De Hofnar impact kan maken. Daarnaast biedt deze wedstrijd mij ook de kans een waardevolle ervaring op te doen als CEO. En uiteraard kan ik ongelooflijk veel impact maken als ik de wedstrijd win en een maand mag meelopen met Melvin de Boer!

Inmiddels zit ik bij de laatste 20 van de 4500+ kandidaten. Afgelopen dinsdag heb ik mijn pitch gedaan voor de jury bestaande uit Melvin de Boer, Fleur van de Wall, Larissa Termorshuizen en Lina Douma

Eind deze week hoor ik of ik door ben naar de finale.

Spannend!

Melvin de Boer, CEO Adecco Groep Netherlands

Wat heb ik een mooie baan en wat is het een eer dat ik mijn rol de komende zomer tijdelijk mag delen met de persoon die dit jaar CEO for One Month wint. Gisteren was de halve finale van de competitie en kwamen de 20 overgebleven kandidaten bij ons op kantoor om hun business case te presenteren. De inhoud van de presentaties die ik mocht beoordelen was van een bijzonder hoog niveau. Daarnaast heb ik veel energie gekregen van de motivaties die de deelnemers met ons hebben gedeeld en hun verfrissende kijk op de wereld van werk. Het gaat dan ook nog lastig worden om zes talenten te selecteren voor de finale die later deze maand plaatsvindt.

Dit was de eerste fysieke bijeenkomst sinds de coronamaatregelen van kracht zijn. Het spreekt voor zich dat het evenement aan alle corona richtlijnen voldeed en dat de organisatie er alles aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat de aanwezigen het evenement veilig en ontspannen konden bijwonen. Het feit dat de kandidaten elkaar eindelijk hebben ontmoet en hun pitch in levende lijve hebben gepresenteerd, maakt dat de competitie nu nog meer is gaan leven. Dat geldt zowel voor de deelnemers als voor mij en mijn collega’s die bij de competitie betrokken zijn. Op naar de finale!

#CEO1M #futureofwork #nextgeneration

Facebook

finale adecco

With business cases that exceeded our expectations and the inspiring energy with which the last 20 candidates explain their motivations to us, we look back on a very successful semi-finals. It was hard to make a selection of six finalists out of so much talent, but we did it! We proudly introduce you, the finalists of CEO for One Month 2020: v.l.n.r. Jesse Teeuwen, Myrthe van den Reek, Roxanne van Rijn, Jort Verhage, Carmen van Veen and Marvin Vreman. On to the final!

Het gelopen traject

Morgen is het zover! Op ons kantoor in Amsterdam presenteren de laatste 20 kandidaten van CEO for One Month hun business case. Tijdens hun presentatie krijgen ze de kans om hun motivaties toe te lichten aan Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland. Dat presenteren spannend is weten we allemaal. Al helemaal wanneer je het voor een jury doet die jou beoordeelt op (onder andere) je presentatie skills. De spanning onder controle houden en een onuitwisbare indruk maken? Doe je voordeel met deze tips!

Het is zover, CEO for One Month gaat LIVE! Komende dinsdag komen de halve finalisten van CEO for One Month naar ons kantoor in Amsterdam om hun business case aan Melvin de Boer te presenteren. Zij zullen dan niet alleen hem, maar ook elkaar in levende lijve ontmoeten, uiteraard corona proof. De hoogste tijd voor de laatste 20 kandidaten om zich voor te bereiden. Lees hier de voordelen van offline en online netwerken! https://ceofor1month.nl/nut-van-netwerken/

🏆20 kandidaten zijn vanuit de online pitches die afgelopen week werden gehouden door naar de volgende ronde. Na het Soft Skill Assesment, de business cases en de pitches komen we steeds dichter bij de finale van CEO for One Month. Wie denk jij dat het wordt?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen 🍀
De 50 overgebleven kandidaten gaan tijdens de online pitchronde laten zien dat zij de #CEOattitude hebben. Wie wordt deze zomer CEO for One Month en haalt het tot de live rondes? We houden je op de hoogte!

🎉Goed nieuws: de halve finalisten van CEO for One Month zijn bekend! Ondanks het aangepaste ‘werken-op-afstand-programma’ hebben 50 topkandidaten ons volledig overtuigd met hun business case. En dat is extra knap als je kijkt naar de kwaliteit en creativiteit van de inzendingen die we hebben ontvangen. We zijn dan ook erg benieuwd naar wat de volgende ronde ons zal brengen. Wie o wie heeft dé #CEOattitude en mag deze zomer samen met Melvin de Boer leiding geven aan de Adecco Group Nederland?