Tweede editie rolstoeltennistoernooi startklaar

AMERSFOORT/LEUSDEN Bij tennisvereniging Lockhorst in Leusden wordt in de priode van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus de tweede editie van het Lockhorst on Wheels (LoW) gehouden. Een ranglijsttoernooi voor (top)rolstoeltennissers uit binnen – en buitenland.

SFEER De combinatie van de ITA Jeugdkampioenschappen en het rolstoeltoernooi staat garant voor een prachtige sfeer op het tennispark van Lockhorst. Op de zondagmiddag staat, tussen de finalepartijen door, een clinic rolstoeltennis voor valide tennissers op het programma (14.00 uur – 15.00 uur). Het aantal deelnemers aan het LoW staat momenteel op 31. Alhoewel iets minder dan afgelopen jaar nog steeds een fantastische chemie.

GEDACHTEN Initiatiefnemer Jort Verhage: ,,Ik ben ook nu weer onveranderd gemotiveerd om dit toernooi te laten slagen. We doen er ook dit jaar weer alles aan om de ‘rollers’ zo goed mogelijk aan hun trekken te laten komen. Samen met een grote groep vrijwilligers staan we ook nu weer paraat om er een waar tennisfeest van te maken.”

De nieuwe toernooiorganisator Jos Smellink heeft ook zo zijn gedachten omtrent het toernooi: ,,Ik ben afgelopen jaar tijdens mijn bardienst getroffen door het positivisme dat de rollers uitstralen. Er is hier echt sprake van topsport. De positieve ‘vibes’ uit de combinatie van de ITA Jeugdkampioenschappen en dit Lockhorst on Wheels ranglijst toernooi hebben mij doen besluiten om de komende jaren een steentje bij te dragen aan dit prachtige initatief.

Frank de Wit, voorzitter van LTV Lockhorst: ,,Het streven is er op gericht om ook volgend jaar LoW weer te organiseren. Er wordt veel effort gestoken in het bijeen brengen van de de benodigde circa 5000 euro sponsoring om dit Nationale Ranglijsttoernooi mogelijk te maken. De organisatie komt dus graag in contact met personen en bedrijven die dit initiatief omarmen, de maatschappelijke waarde er van in zien en het toernooi op structurele wijze zouden willen steunen. Een mailtje hieromtrent naar bestuur@ltv-lockhorst kan het begin zijn/worden van een mooie sponsorrelatie met LTV Lockhorst/Lockhorst on Wheels.”

SLOTAKKOORD Lockhorst on Wheels, een nationaal ranglijst rolstoeltoernooi dat de aandacht verdient en ook voor de komende jaren een plaats moet blijven innemen op de toernooikalender. Een combi van jeugdtennis (valide) en rolstoeltennis waar een ieder van harte welkom is om te komen kijken op het tennispark op het Burgemeester Buining Sportpark aan de Bavoortseweg in Leusden.

Leusderkrant 12-08-2017

leusderkrant logo
%d bloggers liken dit: