De Hofnar

Het Hofnarmodel

Jongeren schuiven aan bij vergaderingen van raden van besturen, directieteams en managers. Zij geven de aanwezigen gevraagd en ongevraagd feedback tijdens de vergaderingen. Dit levert nieuwe en onbevangen inzichten op. Bovendien verschaft dit de mogelijkheid om MET jongeren te praten in plaats van over jongeren.

Het hofnarmodel is simpel. Het model gaat uit van een strippenkaart-systeem. U schaft een strippenkaart van bijvoorbeeld 8 sessies per jaar aan. Voor dit aantal sessies stellen wij een hofnar ter beschikking. U kunt deze sessies inzetten tijdens uw standaard vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook tijdens een heisessie, company meeting of om de hofnar een marktonderzoek te laten doen.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met de organisatorische zaken van deze dienst. Wij zorgen er namelijk voor dat de hofnar zich voorbereid op de geplande sessies, dat de hofnar veilig naar uw locatie kan reizen, dat de hofnar zijn eigen input notuleert, dat hij/zij ook weer veilig thuiskomt en dat hij/zij aan de slag gaat met eventuele acties.

Kortom, direct in contact komen met jongeren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: